onsdag den 6. marts 2013

Ses vi på Fanø?

Så er er booket workshop på Fanø, og foredrag med min helt Christine Feldthaus!

Det har været en meget bøvlet omgang, med en hjemmeside der konstant går ned. Og jeg kunne sagtens brokke mig en masse over det og andre ting som jeg ikke syntes er i orden. Men det gider jeg ikke, jeg glæder mig bare til at være i en strikkeverden i 3 dage uden afbrydelser! Og til at møde en masse søde blogvenner.

Ses vi?? Det håber jeg :-)

10 kommentarer:

 1. Åh, hvor ville jeg gerne med, men jeg synes det bliver svært at få det til at hænge sammen økonomisk. Må suge inspirationen til mig, når I andre kommer hjem og kan fortælle vidt og bredt :)
  Vh Dorte

  SvarSlet
 2. Jeg ville også rigtig gerne med, men synes det er alt, alt for dyrt. Program, entré, workshops, overnatning, transport - det hele koster og det har jeg altså ikke råd til, desværre.

  SvarSlet
 3. jeg håber også vi ses. Men uden at komme ind på en masse brok, vil jeg lige sige, at jeg er meget usikker på min bestilling af workshop og festaften, idet jeg endte med kun at betale kr. 50 for det hele
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Du høre heller ikke brok fra mig, men var der sidst og kommer ikke igen ;0)

  SvarSlet
 5. Uhhh...ville mægtig gerne opleve strikkefestivallen, men kan ikke rigtigt få det hele til at hænge sammen! (fri fra arb., pris, overnatning mm)

  SvarSlet
 6. Jeg er Fanøjomfru, og har besluttet at i år er der hvor det sker. Så jeg tager afsted - koste hvad det koste må. Er dog ikke sikker på at jeg vil deltage så meget i diverse workshops, men mere bare være på øen, shoppe lækkert garn, og bo i sommerhus med dejlige strikkedamer!

  SvarSlet
 7. Jeg skal også med for første gang og glæder mig! Nu er der jo rigtigt lang tid til, når man har betalt for festaften, workshop m.m.-

  SvarSlet
 8. Jeg har været der alle gange, og skal selvfølgelig igen. Synes det er så hyggeligt at der bare er strikkende damer (og mænd)alle vegne.
  Dog har vi/ jeg efterhånden droppet workshopene - bruger i stedet pengene på indkøb. Vi er 6-7 der tager afsted sammen, og er der gerne en lille uge, så vi hyggelig os gevaldigt...

  SvarSlet