tirsdag den 2. oktober 2012

Jeg leger lidt, er ved at lave min første opskrift. Helt simpel og uden den store nytænkning. Det er sjovt, men udfordrende. Jeg tager hatten af for de dygtige, kreative matematiske begavelser der gemmer sig bag enhver strikkeopskrift!!! Jeg strikker og skriver ned, vi får se....

Det er et farverigt sidespring, jeg er ellers meget monogam med min herresweater til manden. Bullen er trævlet op igen, og jeg er startet forfra. Heldigvis er ærmerne færdige!

3 kommentarer:

 1. Øv at du måtte trevle op. Uha jeg kender det håber det er nok med at trevle op 1 gang og ikke 2 som jeg lige har gjort og er nu igang for 3. Gang...... Hmm er bange for at det fortæller mere om mig end trøjen.

  Kh

  Ulla

  Ps er spændt på, hvad alle farverne ender ud i.

  SvarSlet
 2. Allerførst så vil jeg lige sige SEJT til det faktum at du trævlede bullen op og startede forfra :-) Jeg ville da være handlingslammet af bare ærgrelse over at skulle starte forfra og så ville jeg sidde og pive et par dage mens jeg tænkte: Ja, her er beviset på at der er mange gode grunde til IKKE at strikke til andre! Men du gør det, seje Camilla - kan du ikke smitte mig med alle dine gode egenskaber?

  Nå, videre til dit farverige design...... Jeg er nysgerrig!!! Gætter på en barnetrøje eller kjole...... Men jeg må jo styre min nysgerrighed til du kommer med mere info :-) Ihvertfald god fornøjelse med strikkeriet og designet - selvfølgelig kan du, Camilla!!!!!

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud!
  Uha, det er træls at trævle op og især så meget. Men sejt!

  SvarSlet