søndag den 5. august 2012

Home sweet home

Så er vi hjemme i menneskelige temperaturer igen. Efter 14 dage i 36+ grader på Kreta, så er kølig dansk sommer fantastisk!
Det har været så varmt at jeg slet ikke kunne røre ved uldgarn (!?!?!), så jeg har kun fået hæklet på Esther tæppe, bomuld er det eneste rigtige i den varme. Det var skønt at sidde på altanen om aftenen og hækle og nyde udsigten over bjergene.Vi kom hjem natten til fredag, og lørdag havde vi stort ryk ind, storetøsen bliver 9 i morgen, og det skulle fejres! Lagkage med friske danske hindbær hjemmelavet creme og et helt lag med flødeboller (uden bund), betrukket med marcipan. Folk guffer de her lagkager i sig med største velbehag!


Kreta er en meget smuk ø, meget turistplaget, men meget smuk.

Solnedgang i Chania

8 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, dejligt at du har haft en god tur.
  Billederne er fantastiske og jeg ved ikke hvad der er mest lækkert, solnedgangen, kagen eller tæppet, det hele er bare super lækkert.

  SvarSlet
 2. hej
  velkommen hjem, ja det med varmen kan være for slemt til strik. men lidt er det da blev til hos dig, fejligt og er sikker på at hun er glad for at det blev hendes tæppe der blev hæklet på.det er nogel dejlige klare farver du hækler i.

  9 år vild som tiden går, Tillykke med hende. det lyder til at være en rigtig lækker lagkage... mums.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem, og super lækker kage det nå jeg prøve :0)

  SvarSlet
 4. Fabelaktig vakre farger i det hekleriet! =))

  SvarSlet
 5. Åh, det var da ferie i "de varme lande".......36 grader og opefter....... Så kan jeg godt forstå ulden måtte vente til I var hjemme! Men det tæppe er da heller ikke det værste håndarbejde at hygge sig med; farverne er skønne og i det hele taget er der bare noget helt specielt ved hæklede tæpper!

  Hjerteligt tillykke med datteren, Camilla!

  SvarSlet