torsdag den 23. august 2012

Er det virkelig bomuld?

Jeg er ikke så tosset med at strikke i bomuldsgarn, jeg er altså bare gladest for uld. Men man kan blive overrasket, jeg ville gerne strikke Skjærgårdskjole til en sød pige jeg kender. Den er strikket i bomuld, men en særlig lækker slags viser det sig.

Se selv, det er spundet løst og er blødt og lækkert.
Det er tykt, det løber 90 meter pr. 50 gram. Jeg tror ikke jeg har set så tyk bomuld før?

9 kommentarer:

 1. Uh det ser dejlig blødt ud.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig lækkert ud. Jeg strikker heller ikke ret gerne i bomuld, så jeg er spændt på, hvordan dit strik arter sig efter vask

  SvarSlet
 3. Garnet ser veldig deilig og godt ut! Litt rart at det heter Thin organic cotton, da vil jeg gjerne se det tykke... Og ser på nettsidene at de har noen herlige flerfargede i dette garnet også. Takk nok en gang for garntips!! Har nettopp bestilt Pure Thick Alpakka fra Pickles, er spent på det :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er bestemt heller ikke bomulds-strikker, så jeg strikker stort set i uld hele året. Spændende, hvordan garnet arter sig i brug:-)

  SvarSlet
 5. Nydelige farger i et fantastisk mykt og deilig garn. Har strikket enkel vest og enkel tunika fra Pickles i det der. Herlig!! :)

  Flott blogg du har, imponert over de mangfold av farger, kreasjoner og prosjekter. Takk for inspirasjonen :D

  SvarSlet
 6. Lækkert garn ser det ud til. Jeg synes jeg har set noget lignende tilbage i 80'erne, men det var vist en blanding af bomuld og kunststof. Kjolen er rigtig sød, den bliver fin i de farver.
  Jeg har været på posthuset og hentet din pakke i dag. Endnu engang tusind tak. Det er så lækkert det garn. Jeg glæder mig til at strikke af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har fået din pakke, jeg er meget spændt på hvad du finder på at strikke af det!

   Slet
 7. Det er da også bare en sød model. Børn er oftest gladest for bomuld. Jeg er ihvertfald lidt på hold hvad angår min egen datter og uldstrik. Hun har (selvom hun er 9) for meget krudt der skal brændes af, det bliver for varmt og så ligger uldtrøjerne bare i hjørnerne (i skole, i SFO'en ..........) og så kan mor her lede.......

  SvarSlet
 8. Jeg var også svært skeptisk til å strikke med bomull da jeg skulle lage en genser i dette garnet, men ble sååå positivt overrasket! Supermykt, som å strikke med ull. Og genseren ble kjempefin :-)
  Men hvorfor heter det THIN organic cotton???
  :-)

  SvarSlet