tirsdag den 10. juli 2012

Lune veste til Johan

Lille baby Johan er kommer hjem til Danmark fra varme Kairo, og jeg har strikket to små veste til ham, en brun  i str 3 mdr og en lysegrå i str 6 mdr, de vokser jo med lynets hast sådan nogle :)


Denne opskrift er gratis og hentet fra feminas hjemmeside lige her.
Den er strikket i Drops alpaca købt lige her


Disse to små veste sendes til lille Johan senere i dag.

10 kommentarer:

 1. De er da perfekte, når den lille fyr skal igennem sådan et kæmpe temperaturskift :-)

  SvarSlet
 2. Vester er jo bare supert!! Likte veldig godt den øverste her:) Takk for link...

  SvarSlet
 3. Så søte saker :) Heldige lille gutt!

  SvarSlet
 4. Endnu engang må jeg sige at dine familiemedlemmer er ualmindeligt heldige at have dig!!!!!!!!!! Skønne, skønne veste til den lille, der hurtigt bliver stor :-)

  SvarSlet
 5. Altså Camilla du laver sådan nogle seje ting og du er supergod til at finde opskrifter, som jeg aldrig ville have lagt mærke til. Tag nu de 2 veste f.eks. Den brune du har lavet er forrygende, men den hvide på billedet af opskriften, ville jeg aldrig have set noget i. Den anden vest er lige så lækker - jeg bliver nødt til at strikke begge - tak for tippet.

  SvarSlet
 6. det er bare nogle supergode modeller, du har lavet der.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Supersøte vester, det er så morsomt å strikke til barn. Har selv nettopp strikke Dynamo til mitt barnebarn. Nå har jeg startet opp med heildress fra Nøstebarn. Hadde egentlig tenkt å strikke genseren som du strikke i forrige innlegg. Du har en inspirerende blogg og gir meg ofte gode tips til nye strikke prosjekter.

  SvarSlet