fredag den 10. februar 2012

Den nye dille?

Jeg har i dag været inde hos Tøndering Strik og købe den nye Amimono bog. Jeg havde set på  Animonos hjemmeside at var ting deri jeg MÅTTE eje :-)

Og jeg er især faldet for dette tørklæde, Parrot. Jeg spår det en stor fremtid, og mon ikke den kan erstatte bloglands camomille-dille?  Jeg tænker i hvert fald at en hel del af mine rester skal trylles om til Parrot. Hvad siger I?24 kommentarer:

 1. Kan sagten blive den nye sjals dille.
  har lige kikket på farver til det ;)

  Yt

  SvarSlet
 2. Jo, det har du nok ret i, den må jeg vist også kigge lidt på :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig, den har potentiale, jeg tror også den bliver en ny camomille, og så er det jo dejligt at man kan få brugt sine rester.

  SvarSlet
 4. Den kunne sagtens komme på pindene her :-) har en del farver som ville være oplagt til den.

  SvarSlet
 5. Hihi, jeg er ikke helt ferdig med camomille, har fått smittet nordmennene med det iallefall. Neste lønning skal det bestilles Amimonohefte, jajamenn!

  SvarSlet
 6. Jeg er med, jeg har "kun" strikket et camomille, og jeg bruger det næsten hver dag. Det er sikkert, at næste tørklæde skal være Parrot:-)

  SvarSlet
 7. smukt. Lige sagen til resterne!

  SvarSlet
 8. Det er super flot og jo det bliver den nye dille , er jeg sikker på :-)
  God weekend ...

  SvarSlet
 9. Det kommer i hvert fald til at flytte ind her på matriklen;-)

  SvarSlet
 10. Det flytter også ned hos mig. Jeg hooked.........

  SvarSlet
 11. Helt enig - den kommer vi til at se i mange udgaver!

  SvarSlet
 12. Det kunne sagtens blive den nye dille ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 13. hej
  det ser spænde ud.. glæder mig da til at se dit når det kommer på pinde, og hvem ved måske det er den nye dille..

  SvarSlet
 14. Super, super flot, og en super ide til resterne. Glæder mig til at se dit resteprojket.

  SvarSlet
 15. Det er helt sikkert et smukt sjal. Det er røget af pindene her og jeg elsker det. Et obs. punkt til jer, der vil strikke det er, at jeg mener, at der er fejl i borten. Istedet for det, som der står i opskriften har jeg strikket 6 m sammen og slået 6 om. Ellers passer mønstret ikke over hinanden - og man får flere og flere masker. Jeg har skrevet til Helga Isager, som selv mener, at der ikke er fejl deri, da det har været strikket op af flere. Men nu kan I være opmærksomme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din rettelse, det er altid godt med gode fifs, det er der intet man bliver mere blå i hoved af end når strik ikke går op :-) Jeg overvejer at strikke det oppefra, altså starte med 6 masker som i camomillen, mon ikke man kan det, ellers er jeg bange for at det bliver lidt for lille?

   Slet
  2. Jeg skulle have skrevet 2 m sammen x 6.
   Jeg overvejede også længe at strikke den oppefra ligesom Camomille, men kunne så ikke lige overskue at have de mange masker til sidst. Og jeg overvejede det netop også, fordi jeg tænkte at det ville blive for lille. Efter en del udregninger og strikkeprøver valgte jeg at strikke den ca 1 1/2 x størrelse. Jeg mener, at jeg slog 1046 masker op og er endt med et sjal, der er 214 cm.

   Men jeg tror sagtens, at man kan strikke det modsat.

   Slet
 16. Under vejs herhejmme - og det er ikke nær så "slemt" som camomille ( ikke nær så mange retriller at komme igennem)

  SvarSlet
 17. Må liiige sige.. kan godt se din cardigan er blevet stor, men på det første billede ser du nu alligevel skøn ud :) Et par lommer vil være perfekt netop fordi den er som den er, og så er det også altid godt med en trøje man kan smutte i når man ikke gider frakke ik.. ;)

  Den nye amimono bog er jeg ikke selv så vild med. Syntes den virker lidt uinspireret, MEN har man ikke andet, er opskrifterne gode som basis syntes jeg. Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af parrot, for farver kan vi ikke få for mange af her i feb.

  Kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 18. Lækkert sjal - glæder mig til at se din udgave ;o)

  Ang. den nye Amimono bog, syntes jeg det er lidt tyndt at lave en lille udgave af Camomille, også kalde det et helt nyt tørklæde (Dunlin)..til den pris, må det gerne være helt nye opskrifter ;o)
  Men ellers ser det lækkert ud, og det er nogle fede billeder.

  Venlig hilsen
  Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, mini camomille, det er for søgt!

   Slet