lørdag den 7. januar 2012

Udsalg hos Fandango

I dag er der udsalg hos Fandango, jeg glæder mig til at ose i den skønne butik sammen med Lykke. Jeg drømmer om dette garn til et projekt fra denne bog, og det kan man få hos Fandango.

Måske ses vi?

6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se hvad du skal strikke fra denne skønne bog

  SvarSlet
 2. Kære Camilla Fandango er en skøn butik med mange fede garner, bl.a. har de supersoft garnet i ustyrligt mange farver fra 2 forskellige leverandører Knoll og R.C. Rennie.
  Men lige præcis det garn du efterlyser har de ikke. Sys har taget et andet garn hjem, der passer på strikkefastheden. Til gengæld er det billigere. Jeg håber i får en rigtig god tur.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig ses vi Camilla. Jeg er nemlig på arbejde idag :-)

  Uldbegavet: Jo, vi har det garn i Fandango. Camillas link er faktisk til Fandangos hjemmeside ;-) Du må komme ind og kigge på det ;-)

  SvarSlet
 4. Det undrer mig godt nok, for da jeg var nede og spørge efter det forleden dag sagde Sys, at det havde I ikke, men at hun havde taget noget andet hjem i stedet for, der var billigere, men som også passede på strikkefastheden.

  SvarSlet
 5. Godt nytår.

  Er vild med din stjernesweater! Skøn, skøn, skøn.

  SvarSlet
 6. Susanne: Du har ret på den måde at vi ikke har garnet i naturfarverne, men har istedet Online garn som passer nøjagtig i strikkefastheden.
  Men det garn Camilla linker til er faktisk det rigtige der er brugt i opskrifterne, men det har vi kun i farver :-)

  SvarSlet