onsdag den 6. juli 2011

Franske makroner

I dag faldt jeg for fristelsen i det franske supermarked. Makroner lagt sammen med en slags creme. De fåes i flere farver, og smager af citron, pistasie, vanille, kaffe og chokolade. De smager heaven!!!!I virkeligheden er indlægget en undskyldning for at teste blogpress på min iPhone. Og jeg har ikke spændende strik at vise :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone
Location:Sydfrankrig

9 kommentarer:

 1. Det virker med Blogpress på iPhone, og nu har jeg pludselig lyst til kager :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er stærkt forfalden til de lækre, lækre Macaroons:-) Småkagehuset på Frederiks Allé laver dem:-)

  SvarSlet
 3. Uh, de ser lækre ud!!! Jeg skal altså lade være med at tjekke blogs kl. sent om natten; der er jo ingen kagebutikker åbne......

  Det spændende strik kommer jo nok så snart I er hjemme fra ferie. Strik eller ej; lige nu er det vigtigste også bare at du nyder din ferie :-)

  SvarSlet
 4. og så blev jeg pludselig lækkersulten ;o)Spændende strik skal nok komme, det ved jeg - for der hopper altid sådan noget lækkert strik af dine pinde :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 5. Mums, de ser lækre og syndige ud! Vi glææææder os til I kommer hjem igen :-)

  SvarSlet
 6. Tager du kager med hjem??? Jeg kan nemlig godt, den dag du inviterer. Ellers vil jeg bare gerne se dig. KOMMER DU SNART HJEEEEEEM!!!!!

  SvarSlet
 7. De ser da helt og aldeles livsfarlige ud, men tror nu nok, det var sådan nogle, jeg smagte engang, jeg var på besøg hos Irene :-) De smagte mere end himmelsk :-)

  SvarSlet
 8. Uhmmm - ser lækkert ud!

  Super, duper, fantastisk tæppe du har hæklet!

  Fortsat god fornøjelse i det franske.

  SvarSlet